9-8-2021
Oefenprogramma in de Kreek
Om goed voorbereid aan de competitie te kunnen beginnen, hebben we eind augustus/begin spetember drie avonden de Kreek gereserveerd voor een groot aantal onderlinge oefenpotjes. Alle teams komen elke avond in actie en spelen dan telkens een wedstrijd van dertig minuten. Een redelijk intensief programma, maar door de lange rustperiode lijkt het ons wijs om iedereen in de gelegenheid te stellen om uitgebreid in actie te komen. Laat even weten of je een (of meer avonden) verhinderd bent: hschunselaar@ziggo.nl. Kijk voor jouw wedstrijden in het wedstrijdprogramma en zorg dat je bijtijds aanwezig bent.

9-8-2021
Nieuwe competitie
Het is even wennen, maar na een lange voetballoze periode lijkt het toch weer te gaan beginnen. In de week van 6 september staat de eerste bekerwedstrijd op het programma en Vrouwen 2 heeft de primeur. Laten we hopen dat we deze keer wel de competitie volledig kunnen afmaken.

8-8-2021
Verrekening contributie
Omdat er in het afgelopen seizoen zeer weinig is gevoetbald, zullen we een korting geven op de contributie van het nieuwe jaar. De penningmeester is bezig alles op een rijtje te zetten, waarbij hij ook rekening moet houden met eventuele boetes, borgbetalingen en contributies die nog niet waren voldaan. In de nieuwe contributiebrief zal een en ander worden verduidelijkt.

8-8-2021
Scheenbeschemers verplicht.
Met ingang van het nieuwe seizoen zijn een aantal nieuwe regels van toepassing. Een daarvan is de eis dat alle spelers scheenbeschermers moeten dragen. Op tijd aanschaffen dus.

8-8-2021
Andere volgorde teams
Het team JO19 komt dit jaar uit in de "normale" seniorencompetitie en wordt dan het nieuwe Heren 1. De andere herenteams schuiven daardoor een nummertje op. Bij de vrouwen is Dames 3 gestopt en de opvolgende teams schuiven ook hier een plaats op. Dus Dames 4 wordt nu het derde team en zoverder. Let daar goed op als je jouw wedstrijden wilt plannen.