4-4-2022
Extra lang seizoen
Door het uitstel van veel wedstrijden door de coronaproblemen loopt het seizoen extra lang door. Normaal sluiten we het seizoen eind april/begin mei af, maar om alle wedstrijden te kunnen inhalen wordt de competitie pas begin juni beeindigd. Op zich niet zo'n groot probleem, maar de "zomerstop" wordt daardoor flink bekort. Voorlopig blijven we dus voetballen (maar in juni kan het wel wat warm zijn in de sporthallen….).

3-4-2022
Jubileumfeest in aantocht
Nog een paar dagen en dan gaat de feestavond van start. Dat beloofd lekker gezellig te worden op zaterdag 9 april a.s. want die dag hebben bijna honderd feestgangers zich aangemeld. Samen met onze live-band gaan we op feestelijke wijze herdenken dat de club een halve eeuw bestaat.
Nog niet gereageerd op de uitnodiging? Kan nog steeds via jubileum@rtc72.nl
Doen!

2-4-2022
Veel spanning in taartenrace
De competitie schiet al aardig op maar de strijd is daar, maar ook in onze Taartenrace, nog lang niet gestreden. Opvallend is de sterke plaatsing van Dames 3: bij de laatste update voeren de meiden van Bo en Eva op drie plaatsen de ranglijsten aan....

18-3-2022
Goede resultaten
Het was na de vervelende coronaperiode even afwachten of de teams met veel zin de draad weer zouden oppakken. Dat is prima gelukt. Na de tot nu gespeelde wedstrijden zien we dat bijna alle teams zich inmiddels een uitstekende positie op de competitieladder hebben verworven. Diverse teams hebben daarbij zelfs serieus zicht op een eventueel kampioenschap. De nu komende eindfase is daarom zeer spannend. We zijn benieuwd!

18-3-2022
Jubileumfeest
Dit seizoen bestaat onze vereniging 50 jaar. Daarmee is RTC '72 een van oudste zaalvoetbalclubs in ons land. Door de opbouw in het ledenbestand met zowel oudere maar ook veel jonge spelers is er veel vertrouwen in een positieve toekomst.
Een halver eeuw zaalvoetballen vraagt natuurlijk om een feest en dat gaan we doen op zaterdag 9 april a.s. Dan verzamelen we ons in het sportcafe van onze thuishal De Kreek en onder het genot van hapjes en drankjes laten we ons muzikaal verrassen door de Hoornse Timboektoeband.
De toegang is alleen voor leden en andere genodigden maar je moet je wel even aanmelden via de link op jouw uitnodigingsmail. Alleen dan heb je toegang. Regel het meteen!

17-3-2022
Nogmaals: scheenbeschermers!
Het is al veel eerder aangegeven, maar nog niet iedereen houdt zich aan de nieuwe regel omtrent het dragen van scheenbeschermers. Op basis van de nu geldende eisenvan de UEFA moeten ook bij zaalvoetbalwedstrijden de de spelers en speelsters scheenbeschermers dragen. Doe je dat niet is de scheidsrechter helaas gedwongen de de wedstrijd te staken. Dat levert meteen een flinke boete voor het team op. Zorg dus dat je de scheenbeschermers draagt, dat is veiliger en het bespaart een hoop gedoe.

9-8-2021
Oefenprogramma in de Kreek
Om goed voorbereid aan de competitie te kunnen beginnen, hebben we eind augustus/begin spetember drie avonden de Kreek gereserveerd voor een groot aantal onderlinge oefenpotjes. Alle teams komen elke avond in actie en spelen dan telkens een wedstrijd van dertig minuten. Een redelijk intensief programma, maar door de lange rustperiode lijkt het ons wijs om iedereen in de gelegenheid te stellen om uitgebreid in actie te komen. Laat even weten of je een (of meer avonden) verhinderd bent: hschunselaar@ziggo.nl. Kijk voor jouw wedstrijden in het wedstrijdprogramma en zorg dat je bijtijds aanwezig bent.

9-8-2021
Nieuwe competitie
Het is even wennen, maar na een lange voetballoze periode lijkt het toch weer te gaan beginnen. In de week van 6 september staat de eerste bekerwedstrijd op het programma en Vrouwen 2 heeft de primeur. Laten we hopen dat we deze keer wel de competitie volledig kunnen afmaken.

8-8-2021
Verrekening contributie
Omdat er in het afgelopen seizoen zeer weinig is gevoetbald, zullen we een korting geven op de contributie van het nieuwe jaar. De penningmeester is bezig alles op een rijtje te zetten, waarbij hij ook rekening moet houden met eventuele boetes, borgbetalingen en contributies die nog niet waren voldaan. In de nieuwe contributiebrief zal een en ander worden verduidelijkt.

8-8-2021
Scheenbeschemers verplicht.
Met ingang van het nieuwe seizoen zijn een aantal nieuwe regels van toepassing. Een daarvan is de eis dat alle spelers scheenbeschermers moeten dragen. Op tijd aanschaffen dus.

8-8-2021
Andere volgorde teams
Het team JO19 komt dit jaar uit in de "normale" seniorencompetitie en wordt dan het nieuwe Heren 1. De andere herenteams schuiven daardoor een nummertje op. Bij de vrouwen is Dames 3 gestopt en de opvolgende teams schuiven ook hier een plaats op. Dus Dames 4 wordt nu het derde team en zoverder. Let daar goed op als je jouw wedstrijden wilt plannen.