7-7-2020
Gaat het binnenkort weer beginnen?
Zoals het er nu naar uit ziet, gaat begin september de competitie weer van start. Alles onder voorbehoud natuurlijk, want je weet maar nooit of er nog negatieve ontwikkelingen gaan volgen.
Officieel mochten per 1 juli jl. de sporthallen weer worden gebruikt en gewoon gevoetbald worden in de zaal. Wel met als voorwaarde dat in de kleedkamers de bekende anderhalve meter afstand wordt aangehouden. Misschien dat eind augustus die beperking ook van tafel is.
Om na zo'n lange voetballoze periode weer goed voorbereid te zijn op het nieuwe seizoen worden eind augustus en begin september onze traditionele oefenavonden georganiseerd. We hebben daartoe drie avonden, nl. 21 en 28 augustus en 4 september (allemaal op de vrijdag) de Kreek vastgelegd van 19.00 - 22.00 uur.

6-7-2020
RTC '72 groeit
Met ingang van het seizoen 2020-2021 kunnen we een flink aantal nieuwe leden begroeten. Met name bij de meidenteams zit de groei erin en nemen we straks met zeven teams aan de competitie deel. Bij de mannen is het aantal teams gelijk gebleven, maar daar zit wel een belangrijke wijziging: het "oude" Heren 1 gaat komend jaar niet verder, maar daarvoor in de plaats komt een team met spelers onder de 19. Dat team gaat spelen in de Topklasse.
Al met al dus 11 RTC '72 teams. Alle nieuwe RTC-ers van harte welkom !

5-7-2020
Oefenprogramma
Nog even terug naar de oefenavonden. Omdat we nog geen overzicht hebben van het aantal spelers en speelsters dat op de genoemde data aanwezig is, krijgt iedereen een mail met de vraag om aan te geven op welke avond men mee kan doen. Als we dat in beeld hebben kunnen we de avonden definitief indelen. Voorlopig staan in het wedstrijdprogramma op alledrie de data alle teams vermeld. Dat kan dus nog veranderen, maar dat hoor je bijtijds.